Bereider van visproducten Opleiding CVO Vitant Antwerpen Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Visverwerking
Bereider van Vleesproducten (Charcutier) Opleiding CVO Vitant Antwerpen Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Slagerij
Chef de partie desserten gebak en brood Opleiding CVO Vitant Antwerpen Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chef de partie groenten fruit en kruiden Opleiding CVO Vitant Antwerpen Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren Opleiding CVO Vitant Antwerpen Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chef de Partie vlees, wild en gevogelte Opleiding CVO Vitant Antwerpen Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chocoladebewerker Opleiding CVO Vitant Antwerpen Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > BakkerijVoeding en horeca > Zoetigheden bereiden
Grootkeukenhulpkok Opleiding CVO Vitant Antwerpen Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Hotel Opleiding CVO Vitant Antwerpen Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - BedieningVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Hotelbedrijf Opleiding CVO Vitant Antwerpen Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Bediening
Hulpkok Opleiding CVO Vitant Antwerpen Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken