Hotelbedrijf

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Bediening
Locaties
Provincie Antwerpen

Inhoud van de opleiding

De beroepsopleiding Hotelbedrijf hoort thuis in het studiegebied Voeding. Van deze opleiding is er geen beroepsprofiel gemaakt. Na de opleiding Hotelbedrijf is men in staat om de taken van een keuken- en zaalverantwoordelijke op zich te nemen. 

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Hotelbedrijf

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
1 jarig traject Hotelbedrijf Horeca- Kok en kelner
Officiële naam: Initiatie warme keuken
01.09.2025 16.11.2025 - - 2018 Antwerpen 80
1 jarig traject Hotelbedrijf Horeca - Kok en kelner
Officiële naam: Koude keuken
01.09.2025 16.11.2025 - - 2018 Antwerpen 80
Algemene wijnkennis
Officiële naam: Algemene wijnkennis
04.09.2023 30.05.2024 maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag voormiddag, namiddag 2018 Antwerpen 80
Algemene wijnkennis
Officiële naam: Algemene wijnkennis
04.09.2023 30.05.2024 maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag voormiddag, namiddag 2018 Antwerpen 80
Dienst aan de kaart/keuken
Officiële naam: Dienst aan de kaart/keuken
27.05.2024 21.06.2024 - - 2018 Antwerpen 80
Dienst aan de kaart/zaal
Officiële naam: Dienst aan de kaart/zaal
13.05.2024 26.05.2024 - - 2018 Antwerpen 80
Stage keuken
Officiële naam: Stage keuken (zwevende module)
01.11.2023 30.06.2024 - - 2018 Antwerpen 160