Bereider van Vleesproducten (Charcutier)

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij
Locaties
Provincie Antwerpen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Bereider van vleesproducten Volwassenenonderwijs leert men

vleesproducten bereiden die verkregen zijn door de (verdere) verwerking van vlees, waarbij de kenmerken van vers vlees verdwenen zijn en die een verduurzamingsproces hebben ondergaan teneinde de bereidingen een langere periode geschikt te maken voor consumptie.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Bereider van Vleesproducten (Charcutier)

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Slagerij - Bereiding halffabricaten en specialiteiten vleesproducten (charcuterie vervolg)
Officiële naam: Bereiding halffabricaten en specialiteiten vleesproducten (charcuterie)
04.02.2025 28.06.2025 dinsdag avond 2018 Antwerpen 80
Slagerij - Bereiding halffabricaten en specialiteiten vleesproducten (charcuterie vervolg)
Officiële naam: Bereiding halffabricaten en specialiteiten vleesproducten (charcuterie)
06.02.2024 30.06.2024 dinsdag avond 2018 Antwerpen 80
Slagerij - Bereiding vleesproducten (charcuterie)
Officiële naam: Bereiding vleesproducten (charcuterie)
03.09.2024 31.01.2025 dinsdag avond 2018 Antwerpen 80