Charcuterie
Cursus
•
Gestart
- Aankoop-, verkoop- en voorraadbeheer slagerij
Praktische informatie
- Periode
- 22.04.2025 - 17.06.2025
- Lesdag
- dinsdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 40
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 60
- Extra studiekosten
- € 8
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Aankoop-, verkoop- en voorraadbeheer slagerij
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert men de voorraad opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen maken, bewust omgaan met grondstoffen in relatie tot de kostprijs van de producten. Tevens leert men volledige dieren, karkassen, stukken vlees aankopen en onderhandelen in verband met de aankoopvoorwaarden, alsook het rode organenpakket sorteren. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, met oog voor hygiëne en voedselveiligheid.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Emile Grysonlaan 1
1070 Anderlecht
1070 Anderlecht