Charcuterie

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Aankoop-, verkoop- en voorraadbeheer slagerij
Onderwijsinstelling
GO! CVO Brussel
Website
Cursuspagina
Opleiding
Wild- en Gevogelteslager (GO! CVO Brussel)

Praktische informatie

Periode
18.11.2024 - 20.01.2025
Lesdag
maandag, dinsdag
Lesmoment
avond
Lestijden
40
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 60
Extra studiekosten
€ 8
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Aankoop-, verkoop- en voorraadbeheer slagerij
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert men de voorraad opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen maken, bewust omgaan met grondstoffen in relatie tot de kostprijs van de producten. Tevens leert men volledige dieren, karkassen, stukken vlees aankopen en onderhandelen in verband met de aankoopvoorwaarden, alsook het rode organenpakket sorteren. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, met oog voor hygiëne en voedselveiligheid.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Emile Grysonlaan 1
1070 Anderlecht

50.815453, 4.2949