Koude keuken

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Koude keuken
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Hotel (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
04.09.2023 - 17.11.2023
Lesdag
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag
Lesmoment
voormiddag, namiddag
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 175
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Koude keuken
Opleidingsprofiel
Omschrijving

Deze module omvat het inoefenen van basishandelingen en het voorbereiden van koude gerechten.
Aan de hand van eenvoudige voorbereidingstechnieken leert men zijn meerdere helpen bij het
voorbereiden en bereiden van gerechten.
De nadruk ligt op:
-het voorbereiden van groenten, fruit, vis, vlees en gevogelte
-het toepassen van elementaire koude basisbereidingstechnieken
-het bereiden van koude basissauzen
-het bereiden van koude basissoepen.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Bediening
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.19861, 4.39781