1 jarig traject Hotelbedrijf Horeca - Kok en kelner
Cursus
•
Gepland
- Koude keuken
Praktische informatie
- Periode
- 01.09.2025 - 16.11.2025
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 175
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Koude keuken
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
Deze module omvat het inoefenen van basishandelingen en het voorbereiden van koude gerechten.
Aan de hand van eenvoudige voorbereidingstechnieken leert men zijn meerdere helpen bij het
voorbereiden en bereiden van gerechten.
De nadruk ligt op:
-het voorbereiden van groenten, fruit, vis, vlees en gevogelte
-het toepassen van elementaire koude basisbereidingstechnieken
-het bereiden van koude basissauzen
-het bereiden van koude basissoepen.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Bediening
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Desguinlei 244
2018 Antwerpen
2018 Antwerpen