Koude keuken
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Afgelopen
              
                      - Koude keuken
Praktische informatie
- Periode
- 04.09.2023 - 17.11.2023
- Lesdag
- maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag
- Lesmoment
- voormiddag, namiddag
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- Extra studiekosten
- € 175
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
                                            Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
                                  
  
                                                                                          
                          Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Koude keuken
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
- Deze module omvat het inoefenen van basishandelingen en het voorbereiden van koude gerechten. 
 Aan de hand van eenvoudige voorbereidingstechnieken leert men zijn meerdere helpen bij het
 voorbereiden en bereiden van gerechten.
 De nadruk ligt op:
 -het voorbereiden van groenten, fruit, vis, vlees en gevogelte
 -het toepassen van elementaire koude basisbereidingstechnieken
 -het bereiden van koude basissauzen
 -het bereiden van koude basissoepen.
 In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.
- Thema's
- Voeding en horeca
 Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Bediening
 Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
- Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
                            Desguinlei 244
2018 Antwerpen
        
2018 Antwerpen