HKK Bistrogerechten met vlees en gevogelte WO AV B
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Gestart
              
                      - Bistrogerechten met vlees en gevogelte
 
Praktische informatie
- Periode
 - 03.09.2025 - 07.01.2026
 - Lesdag
 - woensdag
 - Lesmoment
 - avond
 - Lestijden
 - 80
 - Lesvorm
 - Contactonderwijs
 - Duaal leren
 - Neen
 - Inschrijvingsgeld
 - Extra studiekosten
 - € 0
 - Niveau
 - Secundair Volwassenenonderwijs
 
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
 - Bistrogerechten met vlees en gevogelte
 - Opleidingsprofiel
 - Omschrijving
 In deze module leert de cursist bistrogerechten met vlees en gevogelte bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte.
- Thema's
 - Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
 - Meer weten over de voorwaarden
 
Lesplaats
                            Boudewijnlaan 15
2490 Balen
        
2490 Balen