Kok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO EduKempen
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Antwerpen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Kok Volwassenenonderwijs leert men

ingrediënten verwerken door het toepassen van kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen, gerechten creëren conform bedrijfsformule, meedenken over de samenstelling van de kaart, technische fiches opstellen, opvolgen van keukenprocessen, de organisatie van de keuken regelen, constant de kwaliteit van het werk en de gerechten verbeteren en de voorraden beheren teneinde een goede dienstverlening te garanderen en een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Kok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Bistro met vis en nagerechten WO AV
Officiële naam: Bistronagerechten
04.09.2024 21.05.2025 woensdag avond 2490 Balen 80
Bistro met vis en nagerechten WO AV
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
04.09.2024 21.05.2025 woensdag avond 2490 Balen 80
Brunch en lunch
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
05.09.2024 16.01.2025 donderdag voormiddag 2490 Balen 40
Brunch en lunch
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
05.09.2024 16.01.2025 donderdag voormiddag 2490 Balen 40
HULPKOK Bistrogerechten met groenten en kruiden DO AV B
Officiële naam: Bistrogerechten met groenten en kruiden
07.09.2023 30.05.2024 donderdag avond 2490 Balen 80
HULPKOK Bistrogerechten met groenten en kruiden DO VM B
Officiële naam: Bistrogerechten met groenten en kruiden
14.09.2023 06.06.2024 donderdag voormiddag 2490 Balen 80
HULPKOK Bistrogerechten met vis DO AV B
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
07.09.2023 30.05.2024 donderdag avond 2490 Balen 80
KEUKENMEDEW Eenvoudige nagerechten WO VM B
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
13.09.2023 29.05.2024 woensdag voormiddag 2490 Balen 40
KEUKENMEDEW Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten WO VM B
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
13.09.2023 29.05.2024 woensdag voormiddag 2490 Balen 40
KEUKENMEDEWERKER Lekker en gevarieerd koken WO AV B 1B
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
06.09.2023 10.01.2024 woensdag avond 2490 Balen 40
KEUKENMEDEWERKER Lekker en gevarieerd koken WO AV1A B
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
06.09.2023 10.01.2024 woensdag avond 2490 Balen 40
KMW: De dagelijkse keuken K DO VM B
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
30.01.2025 05.06.2025 donderdag voormiddag 2490 Balen 40
KMW: De dagelijkse keuken K DO VM B
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
30.01.2025 05.06.2025 donderdag voormiddag 2490 Balen 40
KMW: Lekker & gezond DO AV B
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
25.01.2024 06.06.2024 donderdag avond 2490 Balen 40
KMW: Lekker & gezond DO AV B
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
25.01.2024 06.06.2024 donderdag avond 2490 Balen 40