HULPKOK: Bistrogerechten met vlees en gevogelte

Cursus
CVO
Gepland
Officiële naam
Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Onderwijsinstelling
GO! CVO EduKempen
Website
Cursuspagina
Opleiding
Chef de Partie vlees, wild en gevogelte (GO! CVO EduKempen)

Praktische informatie

Periode
31.01.2026 - 20.06.2026
Lesdag
zaterdag
Lesmoment
voormiddag
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Extra studiekosten
€ 0
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist bistrogerechten met vlees en gevogelte bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Boomgaardstraat 58
2300 Turnhout

51.324497, 4.96137