Chef de Partie vlees, wild en gevogelte

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO EduKempen
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Antwerpen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Chef de partie vlees, wild en gevogelte Volwassenenonderwijs leert men

voedingsmiddelen binnen de keuken bestellen en ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen doen, koude en warme maaltijden bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten afwerken en de kwaliteit  controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast.

In deze opleiding ligt de focus op de productgroep vlees, wild, gevogelte; vlees, wild en gevogelte staan centraal in de gerechten, maar ook andere productgroepen komen aan bod. Producten, bereidingstechnieken, culinaire toepassingen en nieuwe trends van zowel de  inheemse keuken als de wereldkeuken komen aan bod.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Chef de Partie vlees, wild en gevogelte

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
BBQ en grill
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
22.04.2025 17.06.2025 dinsdag avond 2300 Turnhout 40
CHEF VLEES: Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte
Officiële naam: Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte
05.09.2024 23.01.2025 donderdag avond 2300 Turnhout 80
CHEF VLEES: Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte
Officiële naam: Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte
05.09.2024 23.01.2025 donderdag avond 2300 Turnhout 80
CHEF: Restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte
Officiële naam: Restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte
02.09.2025 20.01.2026 dinsdag avond 2300 Turnhout 80
CHEF: Restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte
Officiële naam: Restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte
04.09.2023 22.01.2024 maandag avond 2300 Turnhout 80
CHEF: Restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte uit de wereldkeuken
Officiële naam: Restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte uit de wereldkeuken
29.01.2024 17.06.2024 maandag avond 2300 Turnhout 80
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
06.09.2025 08.11.2025 zaterdag voormiddag 2300 Turnhout 40
HULPKOK: Bistrogerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Bistrogerechten met groenten en kruiden
27.01.2026 16.06.2026 dinsdag avond 2300 Turnhout 80
HULPKOK: Bistrogerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Bistrogerechten met groenten en kruiden
04.09.2025 22.01.2026 donderdag voormiddag 2300 Turnhout 80
HULPKOK: Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
26.01.2026 15.06.2026 maandag avond 2300 Turnhout 80
HULPKOK: Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
02.09.2025 20.01.2026 dinsdag avond 2300 Turnhout 80
HULPKOK: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
31.01.2026 20.06.2026 zaterdag voormiddag 2300 Turnhout 80
HULPKOK: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
01.09.2025 19.01.2026 maandag avond 2300 Turnhout 80
HULPKOK: Bistronagerechten
Officiële naam: Bistronagerechten
29.01.2026 18.06.2026 donderdag voormiddag 2300 Turnhout 80
HULPKOK: Bistronagerechten
Officiële naam: Bistronagerechten
06.09.2025 24.01.2026 zaterdag voormiddag 2300 Turnhout 80