1 jarig traject Hotelbedrijf Horeca - Kok en kelner Cursus CVO Vitant 01.09.2025 - 16.11.2025 • maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag • voormiddag, namiddag Gestart Antwerpen Hoort bij opleiding Hotelbedrijf (CVO Vitant)
1 jarig traject Hotelbedrijf Horeca - Kok en kelner Cursus CVO Vitant 01.09.2025 - 16.11.2025 • maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag • voormiddag, namiddag Gestart Antwerpen Hoort bij opleiding Hotelbedrijf (CVO Vitant)
Chef de partie desserten gebak en brood Opleiding CVO Vitant Antwerpen Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chef de partie desserten gebak en brood Opleiding CVO Qrios Herk-de-Stad Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chef de partie desserten gebak en brood Opleiding CVO Qrios Leuven Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chef de partie groenten fruit en kruiden Opleiding CVO Vitant Antwerpen Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chef de partie groenten fruit en kruiden Opleiding CVO Qrios Leuven Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chef de partie groenten fruit en kruiden Opleiding CVO Qrios Herk-de-Stad Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren Opleiding CVO Vitant Antwerpen Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren Opleiding CVO Qrios Herk-de-Stad Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren Opleiding CVO Qrios Leuven Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chef de Partie vlees, wild en gevogelte Opleiding CVO Vitant Antwerpen Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chef de Partie vlees, wild en gevogelte Opleiding CVO Qrios Leuven Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chef de Partie vlees, wild en gevogelte Opleiding CVO Qrios Herk-de-Stad Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Eenvoudige verkoopklare visgerechten Cursus CVO Vitant 04.09.2023 - 30.06.2024 • maandag • avond Afgelopen Antwerpen Hoort bij opleiding Bereider van visproducten (CVO Vitant)