Chef de Partie vlees, wild en gevogelte Opleiding CVO MIRAS Brugge Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Hotel Opleiding CVO MIRAS Ieper Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - BedieningVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Hotel Opleiding CVO MIRAS Koksijde Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - BedieningVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Hulpkok Opleiding CVO MIRAS Ieper Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Hulpkok Opleiding CVO MIRAS Brugge Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Hulpkok Opleiding CVO MIRAS Brugge Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Kok Opleiding CVO MIRAS Brugge Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Kok Opleiding CVO MIRAS Brugge Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Kok Opleiding CVO MIRAS Brugge Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Kok Opleiding CVO MIRAS Brugge Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Kok Opleiding CVO MIRAS Oostkamp Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Verantwoordelijke brasserie, taverne en bistro Opleiding CVO MIRAS Koksijde Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - BedieningVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken