Kok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO MIRAS
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie West-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Kok Volwassenenonderwijs leert men ingrediënten verwerken door het toepassen van kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen, gerechten creëren conform bedrijfsformule, meedenken over de samenstelling van de kaart, technische fiches opstellen, opvolgen van keukenprocessen, de organisatie van de keuken regelen, constant de kwaliteit van het werk en de gerechten verbeteren en de voorraden beheren teneinde een goede dienstverlening te garanderen en een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Kok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Initiatie ontvangst en bediening van gasten verkort - duaal
Officiële naam: Initiatie ontvangst en bediening van gasten
25.11.2024 10.02.2025 maandag namiddag 8000 Brugge 40
Initiatie ontvangst en bediening van gasten verkort - duaal
Officiële naam: Initiatie ontvangst en bediening van gasten
20.11.2023 22.01.2024 maandag namiddag 8000 Brugge 40
VIVES - koken 2025
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
24.09.2025 03.06.2026 woensdag namiddag 8000 Brugge 20
VIVES - koken 2025
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
24.09.2025 03.06.2026 woensdag namiddag 8000 Brugge 20
VIVES - koken 2025
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
24.09.2025 03.06.2026 woensdag namiddag 8000 Brugge 20
VIVES - koken 2025
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
24.09.2025 03.06.2026 woensdag namiddag 8000 Brugge 20
VIVES - koken 2025
Officiële naam: Initiatie ontvangst en bediening van gasten
24.09.2025 03.06.2026 woensdag namiddag 8000 Brugge 40
VIVES - koken 2025
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
23.09.2025 02.06.2026 dinsdag namiddag 8000 Brugge 20
VIVES - koken 2025
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
23.09.2025 02.06.2026 dinsdag namiddag 8000 Brugge 20
VIVES - koken 2025
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
23.09.2025 02.06.2026 dinsdag namiddag 8000 Brugge 20
VIVES - koken 2025
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
23.09.2025 02.06.2026 dinsdag namiddag 8000 Brugge 20
VIVES - koken 2025
Officiële naam: Initiatie ontvangst en bediening van gasten
23.09.2025 02.06.2026 dinsdag namiddag 8000 Brugge 40