Alfa naar werk Basis keuken Cursus CVO Creo 17.04.2024 - 19.06.2024 • woensdag • voormiddag Afgelopen Roeselare Hoort bij opleiding Hulpkok (CVO Creo)
Bistrogerechten met vis Cursus CVO Vitant 04.09.2023 - 31.01.2024 • maandag • avond Afgelopen Antwerpen Hoort bij opleiding Chef de partie groenten fruit en kruiden (CVO Vitant)
Bistrogerechten met vis Cursus CVO Vitant 04.09.2023 - 31.01.2024 • maandag • namiddag Afgelopen Antwerpen Hoort bij opleiding Chef de partie groenten fruit en kruiden (CVO Vitant)
Bistrogerechten met vis Cursus CVO Vitant 06.09.2023 - 31.01.2024 • woensdag • avond Afgelopen Antwerpen Hoort bij opleiding Chef de partie groenten fruit en kruiden (CVO Vitant)
Bistrogerechten met vis Cursus CVO Vitant 05.09.2023 - 31.01.2024 • dinsdag • avond Afgelopen Antwerpen Hoort bij opleiding Chef de partie groenten fruit en kruiden (CVO Vitant)
Bistrogerechten met vlees en gevogelte Cursus CVO Vitant 04.09.2023 - 31.01.2024 • maandag • avond Afgelopen Antwerpen Hoort bij opleiding Chef de partie groenten fruit en kruiden (CVO Vitant)
Bistrogerechten met vlees en gevogelte Cursus CVO Vitant 05.09.2023 - 31.01.2024 • dinsdag • namiddag Afgelopen Antwerpen Hoort bij opleiding Chef de partie groenten fruit en kruiden (CVO Vitant)
Bistrogerechten met vlees en gevogelte Cursus CVO Vitant 04.09.2023 - 31.01.2024 • maandag • voormiddag Afgelopen Antwerpen Hoort bij opleiding Chef de partie groenten fruit en kruiden (CVO Vitant)
Bistrogerechten met vlees en gevogelte Cursus CVO Vitant 07.09.2023 - 31.01.2024 • donderdag • avond Afgelopen Antwerpen Hoort bij opleiding Chef de partie groenten fruit en kruiden (CVO Vitant)
Bistrogerechten met vlees en gevogelte Cursus CVO Vitant 06.09.2023 - 31.01.2024 • woensdag • avond Afgelopen Antwerpen Hoort bij opleiding Chef de partie groenten fruit en kruiden (CVO Vitant)
Bistrogerechten met vlees en gevogelte Cursus CVO Vitant 04.09.2023 - 31.01.2024 • maandag • avond Afgelopen Antwerpen Hoort bij opleiding Chef de partie groenten fruit en kruiden (CVO Vitant)
Chef de partie desserten gebak en brood Opleiding CVO Vitant Antwerpen Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chef de partie groenten fruit en kruiden Opleiding CVO Vitant Antwerpen Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren Opleiding CVO Vitant Antwerpen Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren Opleiding CVO Creo Roeselare Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken