Bistrogerechten met vlees en gevogelte
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Afgelopen
              
                      - Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Praktische informatie
- Periode
- 06.09.2023 - 31.01.2024
- Lesdag
- woensdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- Extra studiekosten
- € 205
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
                                            Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
                                  
  
                                                                                          
                          Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Bistrogerechten met vlees en gevogelte
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
- In deze module leert de cursist bistrogerechten met vlees en gevogelte bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte. 
- Thema's
- Voeding en horeca
 Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
- Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
                            Desguinlei 244
2018 Antwerpen
        
2018 Antwerpen