Trendy en alternatieve bereidingen met vis, schaal- en schelpdieren Cursus CVO Vitant 02.09.2025 - 31.01.2026 • dinsdag • voormiddag Gestart Antwerpen Hoort bij opleiding Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren (CVO Vitant)
Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren Cursus CVO Groeipunt (131482) 28.01.2025 - 17.06.2025 • dinsdag • voormiddag Afgelopen Zele Hoort bij opleiding Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren (CVO Groeipunt (131482))
Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte Cursus CVO Groeipunt (131482) 03.09.2024 - 21.01.2025 • dinsdag • voormiddag Afgelopen Zele Hoort bij opleiding Chef de Partie vlees, wild en gevogelte (CVO Groeipunt (131482))