Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Afgelopen
              
                      - Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte
Praktische informatie
- Periode
- 03.09.2024 - 21.01.2025
- Lesdag
- dinsdag
- Lesmoment
- voormiddag
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- Extra studiekosten
- € 203
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
                                            Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
                                  
  
                                                                                          
                          Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
- In deze module leert de cursist trendy en alternatieve gerechten bereiden voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte. Alternatieven aanreiken veronderstelt niet alleen het bereiden van vegetarische en veganistische alternatieven, maar ook het ingaan op trends en experimenteren, met bijzondere aandacht voor de zoektocht naar volwaardige vervangproducten en specifieke bereidingstechnieken. 
- Thema's
- Voeding en horeca
 Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
- Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
                            Koevliet 2
9240 Zele
        
9240 Zele