Kok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO HIK
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Antwerpen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Kok Volwassenenonderwijs leert men

ingrediënten verwerken door het toepassen van kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen, gerechten creëren conform bedrijfsformule, meedenken over de samenstelling van de kaart, technische fiches opstellen, opvolgen van keukenprocessen, de organisatie van de keuken regelen, constant de kwaliteit van het werk en de gerechten verbeteren en de voorraden beheren teneinde een goede dienstverlening te garanderen en een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Kok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Feestelijk koken
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
29.01.2024 03.06.2024 maandag avond 2200 Herentals 40
Gastronomisch koken 1
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
05.09.2023 04.06.2024 dinsdag avond 2200 Herentals 40
Gastronomisch koken 1
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
05.09.2023 04.06.2024 dinsdag avond 2200 Herentals 40
Gastronomisch koken 1
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
05.09.2023 04.06.2024 dinsdag avond 2200 Herentals 40
Gastronomisch koken 2
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
04.09.2023 03.06.2024 maandag avond 2200 Herentals 80
Koken voor vrienden
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
30.01.2025 05.06.2025 donderdag avond 2200 Herentals 40
Koken voor vrienden
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
30.01.2025 05.06.2025 donderdag avond 2200 Herentals 40