Gastronomisch koken 1
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Afgelopen
              
                      - Eenvoudige nagerechten
Praktische informatie
- Periode
- 05.09.2023 - 04.06.2024
- Lesdag
- dinsdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 40
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- Extra studiekosten
- € 116
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
                                            Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
                                  
  
                                                                                          
                          Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Eenvoudige nagerechten
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
- In deze module leert de cursist eenvoudige nagerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten. 
- Thema's
- Voeding en horeca
 Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
- Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
                            Scheppersstraat 9
2200 Herentals
        
2200 Herentals