Medewerker fastfood

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO Scala
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie West-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Medewerker fastfood Volwassenenonderwijs leert men

eenvoudige koude en warme gerechten bereiden of samenstellen en instaan voor de verkoop, de bediening of de bezorging van deze producten, teneinde een snelle, correcte en kwaliteitsvolle service te bieden aan de gast.

Voedselveiligheid, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.

De medewerker fastfood kan zowel in de zaal als in de keuken tewerkgesteld worden. De medewerker fastfood bereidt en schikt koude of warme gerechten, zoals belegde broodjes, salades, frietjes en gefrituurde gerechten, hamburgers, pizza's, pasta's, desserts, ijs, pannenkoeken, enz. door verschillende bestanddelen samen te brengen en af te werken. De medewerker fastfood staat in voor de verkoop van deze gerechten en de bediening van de gast. De medewerker fastfood zorgt tevens voor het klaarmaken van de zaal, van het buffet of van de toonbank, ruimt af en maakt schoon.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Medewerker fastfood

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Klassieke fastfoodgerechten
Officiële naam: Klassieke fastfoodgerechten
08.01.2024 22.03.2024 maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag voormiddag 8500 Kortrijk 80
Streetfood 1
Officiële naam: Klassieke fastfoodgerechten
12.09.2024 22.05.2025 donderdag avond 8500 Kortrijk 80
Streetfood 2
Officiële naam: Trendy fastfoodgerechten
11.09.2023 03.06.2024 maandag avond 8500 Kortrijk 80
Trendy fastfoodgerechten
Officiële naam: Trendy fastfoodgerechten
08.01.2024 22.03.2024 maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag namiddag 8500 Kortrijk 80