Medewerker fastfood
Opleidingsprofiel
•
Voor elke opleiding in het volwassenenonderwijs bestaat een opleidingsprofiel. Het beschrijft wat je zal leren. Er staat in hoeveel lestijden er zijn en hoeveel modules. Wanneer je alle modules van een opleiding succesvol hebt afgerond, ontvang je voor die opleiding een certificaat of diploma.
Opbouw en modules

-
In deze module leert de cursist klassieke warme en koude fastfoodgerechten, zoals belegde broodjes, salades, hamburgers, pannenkoeken, enz. bereiden, dresseren, klaarzetten, verpakken en etiketteren en aan de klant verkopen. De cursist leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten (afval sorteren, afwassen, opruimen, schoonmaken).
- Studiebewijs
- Deelcertificaat
- Lestijden
- 80
Zoek waar je dit kan volgen -
In deze module leert de cursist trendy warme en koude fastfoodgerechten, zoals pokebowl, frozen yoghurt, tapas, bagels, trendy hamburgers, pasta’s, wokgerechten, enz. bereiden, dresseren, klaarzetten, verpakken en etiketteren en aan de klant verkopen. De cursist leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten (afval sorteren, afwassen, opruimen, schoonmaken).
- Studiebewijs
- Deelcertificaat
- Lestijden
- 80
Zoek waar je dit kan volgen
Waar kan je deze opleiding volgen?
Omschrijving van het opleidingsprofiel
In de opleiding Medewerker fastfood Volwassenenonderwijs leert men eenvoudige koude en warme gerechten bereiden of samenstellen en instaan voor de verkoop, de bediening of de bezorging van deze producten, teneinde een snelle, correcte en kwaliteitsvolle service te bieden aan de gast.
Voedselveiligheid, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
De medewerker fastfood kan zowel in de zaal als in de keuken tewerkgesteld worden. De medewerker fastfood bereidt en schikt koude of warme gerechten, zoals belegde broodjes, salades, frietjes en gefrituurde gerechten, hamburgers, pizza's, pasta's, desserts, ijs, pannenkoeken, enz. door verschillende bestanddelen samen te brengen en af te werken. De medewerker fastfood staat in voor de verkoop van deze gerechten en de bediening van de gast. De medewerker fastfood zorgt tevens voor het klaarmaken van de zaal, van het buffet of van de toonbank, ruimt af en maakt schoon.
Voedselveiligheid, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
De medewerker fastfood kan zowel in de zaal als in de keuken tewerkgesteld worden. De medewerker fastfood bereidt en schikt koude of warme gerechten, zoals belegde broodjes, salades, frietjes en gefrituurde gerechten, hamburgers, pizza's, pasta's, desserts, ijs, pannenkoeken, enz. door verschillende bestanddelen samen te brengen en af te werken. De medewerker fastfood staat in voor de verkoop van deze gerechten en de bediening van de gast. De medewerker fastfood zorgt tevens voor het klaarmaken van de zaal, van het buffet of van de toonbank, ruimt af en maakt schoon.
- Thema's
-
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Ingericht vanaf
- 01.09.2020
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
- Lestijden
- 160
- Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
- Studiebewijs
- Certificaat
- Beroepskwalificatie
- Ja
- Diplomagerichte opleiding
- Neen