Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Creo
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie West-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren Volwassenenonderwijs leert men voedingsmiddelen binnen de keuken bestellen en ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen doen, koude en warme maaltijden bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten afwerken en de kwaliteit  controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast. 

In deze opleiding ligt de focus op de productgroep vis, schaal- en schelpdieren; vis, schaal- en schelpdieren staan centraal in de gerechten, maar ook andere productgroepen komen aan bod. Producten, bereidingstechnieken, culinaire toepassingen en nieuwe trends van zowel de  inheemse keuken als de wereldkeuken komen aan bod. 

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Cook & connect
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
06.09.2023 24.01.2024 woensdag avond 8800 Roeselare 40
Cook & connect
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
04.09.2023 22.01.2024 maandag avond 8800 Roeselare 40
Feestelijke menu's *
Officiële naam: Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren
07.09.2023 13.06.2024 donderdag namiddag 8800 Roeselare 80
Go Vegan!
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
13.09.2023 17.01.2024 woensdag avond 8800 Roeselare 40
Go Vegan!
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
07.09.2023 25.01.2024 donderdag namiddag 8800 Roeselare 40
Homemade gebak basis
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
14.09.2023 18.01.2024 donderdag namiddag 8800 Roeselare 40
Homemade gebak basis
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
11.09.2023 15.01.2024 maandag avond 8800 Roeselare 40
Homemade gebak basis
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
08.09.2023 26.01.2024 vrijdag voormiddag 8800 Roeselare 40
Homemade gebak basis
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
07.09.2023 25.01.2024 donderdag avond 8800 Roeselare 40
Homemade gebak basis SEM2
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
09.02.2024 14.06.2024 vrijdag voormiddag 8800 Roeselare 40
Homemade gebak basis SEM2
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
08.02.2024 13.06.2024 donderdag avond 8800 Roeselare 40
Homemade gebak basis SEM2
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
29.01.2024 17.06.2024 maandag avond 8800 Roeselare 40
Koken voor gasten (V) *
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
11.09.2023 17.06.2024 maandag avond 8800 Roeselare 80
Koken voor gasten (V) *
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
08.09.2023 31.05.2024 vrijdag voormiddag 8800 Roeselare 80
Koken voor gasten (V) *
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
07.09.2023 30.05.2024 donderdag avond 8800 Roeselare 80