Feestelijke menu's *
Cursus
•
Afgelopen
- Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren
Praktische informatie
- Periode
- 07.09.2023 - 13.06.2024
- Lesdag
- donderdag
- Lesmoment
- namiddag
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert de cursist de producten vis, schaal- en schelpdieren centraal te zetten in de gerechten. Men gaat op zoek naar de juiste bereidingstechnieken en culinaire toepassingen uit de inheemse keuken om recht te doen aan het specifieke product (vis, schaal- en schelpdieren). Ook aan het adviseren bij het samenstellen van de kaart wordt aandacht besteed.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Blekerijstraat 76
8800 Roeselare
8800 Roeselare