Medewerker Slagerij

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij
Locaties
Provincie Antwerpen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Medewerker Slagerij Volwassenenonderwijs leert men

de slager in zijn activiteiten helpen en ondersteunen teneinde producten klaar te maken om deze in een consumptiecircuit te brengen onder de vormen van vlees, vleesbereidingen, vleesproducten of bereide gerechten.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Medewerker Slagerij

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Slager assistent sneltraject module 1
Officiële naam: Panklaar maken vers vlees
18.09.2023 15.12.2023 dinsdag, woensdag namiddag 2018 Antwerpen 80
Slagerij - Bereiding vleesproducten (charcuterie)
Officiële naam: Bereiding vleesproducten (charcuterie)
05.09.2023 31.01.2024 dinsdag avond 2018 Antwerpen 80
Slagerij - Panklaar maken van vers vlees
Officiële naam: Panklaar maken vers vlees
06.09.2023 31.01.2024 woensdag avond 2018 Antwerpen 80
Slagerij Slager - Bereiding vleesproducten (charcuterie)
Officiële naam: Bereiding vleesproducten (charcuterie)
04.09.2023 31.01.2024 maandag avond 2018 Antwerpen 80