Slagerij - Bereiding vleesproducten (charcuterie)

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Bereiding vleesproducten (charcuterie)
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Medewerker Slagerij (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
05.09.2023 - 31.01.2024
Lesdag
dinsdag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 40
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Bereiding vleesproducten (charcuterie)
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert men vleesproducten klaarmaken zoals rauwe en gekookte zouterijproducten, kookworsten, vleesbroden, droge worsten, leverbereidingen, bloedbereidingen, geleibereidingen. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, met oog voor hygiëne en voedselveiligheid.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.19861, 4.39781