Slager-Spekslager

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Cervo-GO!
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij
Locaties
Provincie West-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Slager-Spekslager Volwassenenonderwijs leert men

het vlees bestellen, beoordelen en aankopen teneinde producten klaar te maken om deze in een consumptiecircuit te brengen onder de vormen van vlees, gehakt, vleesbereidingen, vleesproducten of bereide gerechten.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Slager-Spekslager

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Doorstroom Slager Spekslager deel 1
Officiële naam: Bereiding vleesproducten (charcuterie)
13.01.2026 02.03.2026 maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag voormiddag, namiddag 8660 De Panne 80
Doorstroom Slager Spekslager deel 1
Officiële naam: Portioneren van vlees
13.01.2026 02.03.2026 maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag voormiddag, namiddag 8660 De Panne 80
Doorstroom Slager Spekslager deel 1
Officiële naam: Aankoop-, verkoop- en voorraadbeheer slagerij
13.01.2026 02.03.2026 - - 8660 De Panne 40
Eenvoudige verwerking deelstukken
Officiële naam: Eenvoudige verwerking deelstukken
25.01.2024 30.05.2024 donderdag avond 8660 De Panne 80
Toonbankorganisatie en -verkoop slagerij
Officiële naam: Toonbankorganisatie en -verkoop slagerij
25.01.2024 30.05.2024 donderdag avond 8660 De Panne 80