Doorstroom Slager Spekslager deel 1
Cursus
•
Gepland
- Bereiding vleesproducten (charcuterie)
Praktische informatie
- Periode
- 13.01.2026 - 02.03.2026
- Lesdag
- maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag
- Lesmoment
- voormiddag, namiddag
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Bereiding vleesproducten (charcuterie)
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert men vleesproducten klaarmaken zoals rauwe en gekookte zouterijproducten, kookworsten, vleesbroden, droge worsten, leverbereidingen, bloedbereidingen, geleibereidingen. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, met oog voor hygiëne en voedselveiligheid.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
St.-Elisabethlaan 6
8660 De Panne
8660 De Panne