Doorstroom Slager Spekslager deel 1

Cursus
CVO
Gepland
Officiële naam
Bereiding vleesproducten (charcuterie)
Onderwijsinstelling
CVO Cervo-GO!
Website
Cursuspagina
Opleiding
Slager-Spekslager (CVO Cervo-GO!)

Praktische informatie

Periode
13.01.2026 - 02.03.2026
Lesdag
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag
Lesmoment
voormiddag, namiddag
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 0
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Bereiding vleesproducten (charcuterie)
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert men vleesproducten klaarmaken zoals rauwe en gekookte zouterijproducten, kookworsten, vleesbroden, droge worsten, leverbereidingen, bloedbereidingen, geleibereidingen. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, met oog voor hygiëne en voedselveiligheid.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

St.-Elisabethlaan 6
8660 De Panne

51.09347, 2.5938702