Vis op het menu
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Gestart
              
                      - Eenvoudige visgerechten
 
Praktische informatie
- Periode
 - 08.09.2025 - 05.01.2026
 - Lesdag
 - maandag
 - Lesmoment
 - avond
 - Lestijden
 - 40
 - Lesvorm
 - Contactonderwijs
 - Duaal leren
 - Neen
 - Inschrijvingsgeld
 - Extra studiekosten
 - € 5
 
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
 - Eenvoudige visgerechten
 - Opleidingsprofiel
 - Omschrijving
 In deze module leert de cursist eenvoudige visgerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis.
- Thema's
 - Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
 - Meer weten over de voorwaarden
 
Lesplaats
                            Begijnhoflaan 1
9200 Dendermonde
        
9200 Dendermonde