Portioneren van vlees
Cursus
•
Gepland
- Portioneren van vlees
Praktische informatie
- Periode
- 09.09.2025 - 13.01.2026
- Lesdag
- dinsdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Afstandsonderwijs mogelijk
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Portioneren van vlees
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert men varkens, runderen, gevogelte, schapen, paarden, wild, exotisch vlees, konijnen, … versnijden, een eerste verwerking van het vlees uitvoeren en het vlees in de koelruimte opslaan. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, met oog voor hygiëne en voedselveiligheid.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Emile Grysonlaan 1
1070 Anderlecht
1070 Anderlecht