Vleesbewerker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO Brussel
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij
Locaties
Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Vleesbewerker Volwassenenonderwijs leert men diverse soorten vlees bewerken volgens de geldende regels van voedselveiligheid en hygiëne teneinde het opdelen en afwerken in commerciële en/of verkoopklare stukken en/of het verdelen in porties.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Vleesbewerker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Deelstukken uitbenen, ontvetten en bijsnijden
Officiële naam: Deelstukken uitbenen, ontvetten en bijsnijden
15.09.2023 10.11.2023 vrijdag voormiddag, namiddag 1070 Anderlecht 80
Portioneren van vlees
Officiële naam: Portioneren van vlees
04.02.2025 10.06.2025 dinsdag avond 1070 Anderlecht 80