Slagerij - Bereiding vleesproducten (charcuterie)
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Gestart
              
                      - Bereiding vleesproducten (charcuterie)
Praktische informatie
- Periode
- 02.09.2025 - 31.01.2026
- Lesdag
- dinsdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- Extra studiekosten
- € 45
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Bereiding vleesproducten (charcuterie)
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
- In deze module leert men vleesproducten klaarmaken zoals rauwe en gekookte zouterijproducten, kookworsten, vleesbroden, droge worsten, leverbereidingen, bloedbereidingen, geleibereidingen. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, met oog voor hygiëne en voedselveiligheid. 
- Thema's
- Voeding en horeca
 Voeding en horeca > Slagerij
- Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
                            Desguinlei 244
2018 Antwerpen
        
2018 Antwerpen