A_Aalst_LB_Bereiding halffabricaten en specialiteiten vleesproducten (charcuterie)

Cursus
CVO
Gestart
Officiële naam
Bereiding halffabricaten en specialiteiten vleesproducten (charcuterie)
Onderwijsinstelling
GO! hét CVO Pro
Website
Cursuspagina
Opleiding
Slager-Spekslager (GO! hét CVO Pro)

Praktische informatie

Periode
30.01.2025 - 19.06.2025
Lesdag
donderdag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 200
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Bereiding halffabricaten en specialiteiten vleesproducten (charcuterie)
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert men halffabricaten en specialiteiten van vleesproducten klaarmaken zoals rauwe en gekookte zouterijproducten, kookworsten, vleesbroden, droge worsten, leverbereidingen, bloedbereidingen, geleibereidingen, frituursnacks, vleesproducten in glas of blik, …. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, het regelen van het eigen werk, het bepalen van de werkvolgorde met oog voor hygiëne en voedselveiligheid.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Ledebaan 101
9300 Aalst

50.94683, 4.02732