A_Aalst_LB_Bereiding halffabricaten en specialiteiten vleesproducten (charcuterie)
Cursus
•
Gestart
- Bereiding halffabricaten en specialiteiten vleesproducten (charcuterie)
Praktische informatie
- Periode
- 30.01.2025 - 19.06.2025
- Lesdag
- donderdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 200
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Bereiding halffabricaten en specialiteiten vleesproducten (charcuterie)
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert men halffabricaten en specialiteiten van vleesproducten klaarmaken zoals rauwe en gekookte zouterijproducten, kookworsten, vleesbroden, droge worsten, leverbereidingen, bloedbereidingen, geleibereidingen, frituursnacks, vleesproducten in glas of blik, …. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, het regelen van het eigen werk, het bepalen van de werkvolgorde met oog voor hygiëne en voedselveiligheid.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Ledebaan 101
9300 Aalst
9300 Aalst