Koken voor gevorderden: Wereldkeuken met vis, schaal- en schelpdieren

Cursus
CVO
Gestart
Officiële naam
Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren uit de wereldkeuken
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
04.02.2025 - 28.06.2025
Lesdag
dinsdag
Lesmoment
namiddag
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 245
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren uit de wereldkeuken
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist de producten vis, schaal- en schelpdieren centraal te zetten in de gerechten. Men gaat op zoek naar de juiste bereidingstechnieken en culinaire toepassingen uit de wereldkeuken om recht te doen aan het specifieke product (vis, schaal- en schelpdieren). Ook aan het adviseren bij het samenstellen van de kaart wordt aandacht besteed.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.19861, 4.39781