Grootkeukenhulpkok
Cursus
•
Afgelopen
- Grootkeukenbereidingen met vlees en gevogelte
Praktische informatie
- Periode
- 09.09.2024 - 17.01.2025
- Lesdag
- maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
- Lesmoment
- voormiddag, namiddag
- Lestijden
- 120
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 180
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Grootkeukenbereidingen met vlees en gevogelte
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert de cursist grootkeukenbereidingen met vlees en gevogelte maken, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Emile Grysonlaan 1
1070 Anderlecht
1070 Anderlecht