Grootkeukenbereidingen met vlees en gevogelte
Cursus
•
Gestart
- Grootkeukenbereidingen met vlees en gevogelte
Praktische informatie
- Periode
- 20.02.2025 - 08.05.2025
- Lesdag
- donderdag
- Lesmoment
- voormiddag, namiddag
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 130
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Grootkeukenbereidingen met vlees en gevogelte
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert de cursist grootkeukenbereidingen met vlees en gevogelte maken, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Havenlaan 86C
1000 Brussel
1000 Brussel