Medewerker fastfood

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Groeipunt (131482)
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Oost-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Medewerker fastfood Volwassenenonderwijs leert men eenvoudige koude en warme gerechten bereiden of samenstellen en instaan voor de verkoop, de bediening of de bezorging van deze producten, teneinde een snelle, correcte en kwaliteitsvolle service te bieden aan de gast.

Voedselveiligheid, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.

De medewerker fastfood kan zowel in de zaal als in de keuken tewerkgesteld worden. De medewerker fastfood bereidt en schikt koude of warme gerechten, zoals belegde broodjes, salades, frietjes en gefrituurde gerechten, hamburgers, pizza's, pasta's, desserts, ijs, pannenkoeken, enz. door verschillende bestanddelen samen te brengen en af te werken. De medewerker fastfood staat in voor de verkoop van deze gerechten en de bediening van de gast. De medewerker fastfood zorgt tevens voor het klaarmaken van de zaal, van het buffet of van de toonbank, ruimt af en maakt schoon.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Medewerker fastfood

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Klassieke fastfoodgerechten
Officiële naam: Klassieke fastfoodgerechten
21.01.2025 18.03.2025 dinsdag voormiddag, namiddag 9240 Zele 80
Klassieke fastfoodgerechten
Officiële naam: Klassieke fastfoodgerechten
08.11.2024 10.01.2025 vrijdag voormiddag, namiddag 9240 Zele 80