Eenvoudige verkoopklare streekgerechten
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Afgelopen
              
                      - Eenvoudige verkoopklare gerechten
 
Praktische informatie
- Periode
 - 06.02.2024 - 11.06.2024
 - Lesdag
 - dinsdag
 - Lesmoment
 - avond
 - Lestijden
 - 80
 - Lesvorm
 - Contactonderwijs
 - Duaal leren
 - Neen
 - Inschrijvingsgeld
 - Extra studiekosten
 - € 0
 - Niveau
 - Secundair Volwassenenonderwijs
 
                                            Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
                                  
  
                                                                                          
                          Inhoud van de cursus
- Officiële naam
 - Eenvoudige verkoopklare gerechten
 - Opleidingsprofiel
 - Omschrijving
 In deze module leert men groenten en fruit wassen en schoonmaken, alsook eenvoudige soepen, sauzen, salades, gerechten en traiteurschotels bereiden volgens recept en deze opslaan in de koeling. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, met oog voor hygiëne en voedselveiligheid.
- Thema's
 - Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij - Toelatingsvoorwaarden
 - Meer weten over de voorwaarden
 
Lesplaats
                            Emile Grysonlaan 1
1070 Anderlecht
        
1070 Anderlecht