Chef de Partie vlees, wild en gevogelte

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Creo
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie West-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Chef de partie vlees, wild en gevogelte Volwassenenonderwijs leert men voedingsmiddelen binnen de keuken bestellen en ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen doen, koude en warme maaltijden bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten afwerken en de kwaliteit  controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast.

In deze opleiding ligt de focus op de productgroep vlees, wild, gevogelte; vlees, wild en gevogelte staan centraal in de gerechten, maar ook andere productgroepen komen aan bod. Producten, bereidingstechnieken, culinaire toepassingen en nieuwe trends van zowel de  inheemse keuken als de wereldkeuken komen aan bod.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Chef de Partie vlees, wild en gevogelte

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Cook en connect (SEM1)
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
03.09.2024 21.01.2025 dinsdag avond 8800 Roeselare 40
Cook en Connect (SEM1)
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
03.09.2024 06.06.2025 dinsdag avond 8800 Roeselare 40
Cook en connect (SEM2)
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
07.02.2024 19.06.2024 woensdag avond 8800 Roeselare 40
Cook en connect (SEM2)
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
05.02.2024 10.06.2024 maandag avond 8800 Roeselare 40
Cook en connect (SEM2)
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
05.02.2024 10.06.2024 maandag avond 8800 Roeselare 40
Feestelijke menu's *
Officiële naam: Restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte
07.09.2023 13.06.2024 donderdag namiddag 8800 Roeselare 80
Koken voor gasten met Thermomix (VV) *
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
05.02.2025 05.02.2026 donderdag namiddag 8800 Roeselare 80
Koken voor vrienden (V)
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
14.09.2023 20.06.2024 donderdag avond 8800 Roeselare 40
Koken voor vrienden (V)
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
14.09.2023 20.06.2024 donderdag avond 8800 Roeselare 40
Koken voor vrienden (V)
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
13.09.2023 05.06.2024 woensdag avond 8800 Roeselare 40
Koken voor vrienden Thermomix (V)
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
01.02.2024 30.01.2025 donderdag namiddag 8800 Roeselare 40
Koken voor vrienden Thermomix (V)
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
19.09.2023 11.06.2024 dinsdag avond 8800 Roeselare 40
Koken voor vrienden Thermomix (V)
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
14.09.2023 20.06.2024 donderdag avond 8800 Roeselare 40
Koken voor vrienden Thermomix (V)
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
13.09.2023 05.06.2024 woensdag avond 8800 Roeselare 40
Koken voor vrienden Thermomix (V)
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
08.09.2023 31.05.2024 vrijdag voormiddag 8800 Roeselare 40