Koken voor gasten met Thermomix (V) *
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Gepland
              
                      - Bistrogerechten met vis
 
Praktische informatie
- Periode
 - 12.02.2026 - 07.01.2027
 - Lesdag
 - donderdag
 - Lesmoment
 - namiddag
 - Lestijden
 - 80
 - Lesvorm
 - Contactonderwijs
 - Duaal leren
 - Neen
 - Inschrijvingsgeld
 - Extra studiekosten
 - € 300
 - Niveau
 - Secundair Volwassenenonderwijs
 
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
 - Bistrogerechten met vis
 - Opleidingsprofiel
 - Omschrijving
 In deze module leert de cursist bistrogerechten met vis bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis.
- Thema's
 - Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
 - Meer weten over de voorwaarden
 
Lesplaats
                            Blekerijstraat 76
8800 Roeselare
        
8800 Roeselare