Deelstukken uitbenen, ontvetten en bijsnijden
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Afgelopen
              
                      - Deelstukken uitbenen, ontvetten en bijsnijden
Praktische informatie
- Periode
- 04.09.2023 - 24.10.2023
- Lesdag
- maandag, dinsdag, donderdag
- Lesmoment
- voormiddag, namiddag
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
                                            Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
                                  
  
                                                                                          
                          Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Deelstukken uitbenen, ontvetten en bijsnijden
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
- In deze module leert men stukken vlees uitbenen, het vlees ontvetten en het vlees bijsnijden voor verdere verwerking of verpakking. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, met oog voor hygiëne en voedselveiligheid. 
- Thema's
- Voeding en horeca
 Voeding en horeca > Slagerij
- Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
                            Kaaskerkestraat 22
8600 Diksmuide
        
8600 Diksmuide