uitbener-uitsnijder VDAB deel 1
Cursus
•
Afgelopen
- Deelstukken uitbenen, ontvetten en bijsnijden
Praktische informatie
- Periode
- 02.09.2024 - 22.10.2024
- Lesdag
- maandag, dinsdag, donderdag
- Lesmoment
- voormiddag, namiddag
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Deelstukken uitbenen, ontvetten en bijsnijden
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert men stukken vlees uitbenen, het vlees ontvetten en het vlees bijsnijden voor verdere verwerking of verpakking. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, met oog voor hygiëne en voedselveiligheid.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Kaaskerkestraat 22
8600 Diksmuide
8600 Diksmuide