Bereiding vleesproducten (charcuterie)
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Afgelopen
              
                      - Bereiding vleesproducten (charcuterie)
Praktische informatie
- Periode
- 14.09.2023 - 18.01.2024
- Lesdag
- donderdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- Extra studiekosten
- € 10
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
                                            Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
                                  
  
                                                                                          
                          Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Bereiding vleesproducten (charcuterie)
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
- In deze module leert men vleesproducten klaarmaken zoals rauwe en gekookte zouterijproducten, kookworsten, vleesbroden, droge worsten, leverbereidingen, bloedbereidingen, geleibereidingen. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, met oog voor hygiëne en voedselveiligheid. 
- Thema's
- Voeding en horeca
 Voeding en horeca > Slagerij
- Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
                            Kaaskerkestraat 22
8600 Diksmuide
        
8600 Diksmuide