A_Aalst_LB_Portioneren van vlees _ Delhaize
Cursus
•
Gestart
- Portioneren van vlees
Praktische informatie
- Periode
- 21.01.2025 - 09.12.2025
- Lesdag
- dinsdag
- Lesmoment
- namiddag
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Portioneren van vlees
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert men varkens, runderen, gevogelte, schapen, paarden, wild, exotisch vlees, konijnen, … versnijden, een eerste verwerking van het vlees uitvoeren en het vlees in de koelruimte opslaan. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, met oog voor hygiëne en voedselveiligheid.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Ledebaan 101
9300 Aalst
9300 Aalst