1 jarig traject Hotelbedrijf Horeca - Kok en kelner Cursus CVO Vitant 01.09.2025 - 16.11.2025 • maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag • voormiddag, namiddag Gestart Antwerpen Hoort bij opleiding Hotelbedrijf (CVO Vitant)
1 jarig traject Hotelbedrijf Horeca - Kok en kelner Cursus CVO Vitant 01.09.2025 - 16.11.2025 • maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag • voormiddag, namiddag Gestart Antwerpen Hoort bij opleiding Hotelbedrijf (CVO Vitant)
Chef de partie desserten gebak en brood Opleiding CVO Vitant Antwerpen Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chef de partie desserten gebak en brood Opleiding GO! CVO Cursa Hasselt Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chef de partie groenten fruit en kruiden Opleiding CVO Vitant Antwerpen Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chef de partie groenten fruit en kruiden Opleiding GO! CVO Cursa Sint-Truiden Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chef de partie groenten fruit en kruiden Opleiding GO! CVO Cursa Hasselt Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren Opleiding CVO Vitant Antwerpen Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren Opleiding GO! CVO Cursa Sint-Truiden Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren Opleiding GO! CVO Cursa Hasselt Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren Opleiding GO! CVO Cursa Lommel Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chef de Partie vlees, wild en gevogelte Opleiding GO! CVO Cursa Hasselt Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chef de Partie vlees, wild en gevogelte Opleiding CVO Vitant Antwerpen Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chef de Partie vlees, wild en gevogelte Opleiding GO! CVO Cursa Sint-Truiden Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Chef de Partie vlees, wild en gevogelte Opleiding GO! CVO Cursa Lommel Thema's: Voeding en horecaVoeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken