Bistrogerechten met groenten en kruiden Cursus CVO Groeipunt 22.10.2025 - 17.12.2025 • maandag, woensdag • voormiddag, namiddag Gepland Zele Hoort bij opleiding
Hulpkok - duaal Cursus CVO MIRAS 18.11.2025 - 13.03.2026 • dinsdag • voormiddag Gepland Brugge Hoort bij opleiding Chef de Partie vlees, wild en gevogelte (CVO MIRAS)
HULPKOK: Bistrogerechten met groenten en kruiden Cursus GO! CVO EduKempen 04.09.2025 - 22.01.2026 • donderdag • voormiddag Gestart Turnhout Hoort bij opleiding Chef de Partie vlees, wild en gevogelte (GO! CVO EduKempen)
JR2b Kok Cursus PCVO Limburg 04.09.2025 - 22.01.2026 • donderdag • voormiddag Gestart Maasmechelen Hoort bij opleiding Kok (PCVO Limburg)
Keukenmedewerker verlengd - duaal Cursus CVO MIRAS 08.09.2025 - 07.11.2025 • maandag • voormiddag, namiddag Gestart Brugge Hoort bij opleiding Kok (CVO MIRAS)
Keukenmedewerker verlengd - duaal Cursus CVO MIRAS 08.09.2025 - 07.11.2025 • maandag • voormiddag, namiddag Gestart Brugge Hoort bij opleiding Kok (CVO MIRAS)
Keukenmedewerker verlengd - duaal Cursus CVO MIRAS 08.09.2025 - 07.11.2025 • maandag • voormiddag, namiddag Gestart Brugge Hoort bij opleiding Kok (CVO MIRAS)
Keukenmedewerker verlengd - duaal Cursus CVO MIRAS 08.09.2025 - 07.11.2025 • maandag • voormiddag, namiddag Gestart Brugge Hoort bij opleiding Kok (CVO MIRAS)
kok in 2 jaar - bistrogerechten met groenten en kruiden Cursus CVO MIRAS 08.09.2025 - 04.11.2025 • maandag, dinsdag • voormiddag Gestart Oostkamp Hoort bij opleiding Kok (CVO MIRAS)
TKO Hulpkok Bistro Cursus GO! CVO Scala 12.11.2025 - 13.03.2026 • woensdag, donderdag, vrijdag • voormiddag, namiddag Gepland Oostende Hoort bij opleiding Kok (GO! CVO Scala)
VDAB - Bistrogerechten met groenten en kruiden Cursus PCVO Limburg 12.11.2025 - 10.02.2026 • maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag • voormiddag Gepland Maasmechelen Hoort bij opleiding Kok (PCVO Limburg)
Verfijnd koken - groenten Cursus CVO De Verdieping 11.09.2025 - 21.05.2026 • donderdag • voormiddag Gestart Heusden-Zolder Hoort bij opleiding Chef de Partie vlees, wild en gevogelte (CVO De Verdieping)