Medewerker spoelkeuken
Opleidingsprofiel
•
Voor elke opleiding in het volwassenenonderwijs bestaat een opleidingsprofiel. Het beschrijft wat je zal leren. Er staat in hoeveel lestijden er zijn en hoeveel modules. Wanneer je alle modules van een opleiding succesvol hebt afgerond, ontvang je voor die opleiding een certificaat of diploma.
Opbouw en modules

-
In deze module leert de cursist in een spoelkeuken werken. Hij/Zij leert hoe de vaat te organiseren, af te wassen, af te drogen en op te bergen, een industriële vaatwasmachine te bedienen en te onderhouden. Hij/Zij neemt deel aan de inventarisatie van het vaatwerk en volgt de voorraad van afwasproducten en -materieel op. De cursist leert ook hoe de werkpost, het keukengerei en de keukenuitrusting te onderhouden en schoon te maken
- Studiebewijs
- Deelcertificaat
- Lestijden
- 80
Zoek waar je dit kan volgen
Waar kan je deze opleiding volgen?
Omschrijving van het opleidingsprofiel
In de opleiding Medewerker spoelkeuken Volwassenenonderwijs leert men de vaat, de keukenuitrusting in een horecabedrijf of grootkeuken reinigen en schoonmaken volgens de regels van de hygiëne en voedselveiligheid en de kwaliteitsvereisten van het bedrijf teneinde maaltijden te kunnen serveren op vaatwerk, proper conform voedselveiligheid.
Ordelijk, net, hygiënisch en veilig werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Ordelijk, net, hygiënisch en veilig werken zijn een rode draad in deze opleiding.
- Thema's
-
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Ingericht vanaf
- 01.09.2020
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
- Lestijden
- 80
- Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
- Studiebewijs
- Certificaat
- Beroepskwalificatie
- Ja
- Diplomagerichte opleiding
- Neen