Kok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO Brussel
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Vlaams-Brabant

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Kok Volwassenenonderwijs leert men ingrediënten verwerken door het toepassen van kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen, gerechten creëren conform bedrijfsformule, meedenken over de samenstelling van de kaart, technische fiches opstellen, opvolgen van keukenprocessen, de organisatie van de keuken regelen, constant de kwaliteit van het werk en de gerechten verbeteren en de voorraden beheren teneinde een goede dienstverlening te garanderen en een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Kok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Bistrogerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Bistrogerechten met groenten en kruiden
10.09.2024 14.01.2025 dinsdag avond 1800 Vilvoorde 80
Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
08.01.2025 29.01.2025 maandag, woensdag, donderdag voormiddag, namiddag 1800 Vilvoorde 80
Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
06.02.2024 18.06.2024 dinsdag avond 1800 Vilvoorde 80
Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
30.11.2023 24.01.2024 woensdag, donderdag voormiddag, namiddag 1800 Vilvoorde 80
Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
02.12.2024 06.01.2025 maandag, woensdag, donderdag voormiddag, namiddag 1800 Vilvoorde 80
Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
20.11.2023 24.01.2024 maandag, woensdag voormiddag, namiddag 1800 Vilvoorde 80
Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
12.09.2023 16.01.2024 dinsdag avond 1800 Vilvoorde 80
Bistronagerechten
Officiële naam: Bistronagerechten
04.02.2025 17.06.2025 dinsdag avond 1800 Vilvoorde 80
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
05.02.2025 02.04.2025 woensdag avond 1800 Vilvoorde 40
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
14.10.2024 25.11.2024 maandag, woensdag, donderdag voormiddag, namiddag 1800 Vilvoorde 40
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
10.10.2024 28.11.2024 woensdag, donderdag namiddag 1800 Vilvoorde 40
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
07.02.2024 17.04.2024 woensdag avond 1800 Vilvoorde 40
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
09.10.2023 27.11.2023 maandag, woensdag, donderdag voormiddag, namiddag 1800 Vilvoorde 40
Eenvoudige nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
23.04.2025 18.06.2025 woensdag avond 1800 Vilvoorde 40
Eenvoudige nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
08.10.2024 02.12.2024 maandag, woensdag namiddag 1800 Vilvoorde 40