Kok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO Brussel
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Kok Volwassenenonderwijs leert men ingrediënten verwerken door het toepassen van kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen, gerechten creëren conform bedrijfsformule, meedenken over de samenstelling van de kaart, technische fiches opstellen, opvolgen van keukenprocessen, de organisatie van de keuken regelen, constant de kwaliteit van het werk en de gerechten verbeteren en de voorraden beheren teneinde een goede dienstverlening te garanderen en een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Kok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Restaurant a la carte verlengd
Officiële naam: Restaurant à la carte
21.04.2025 13.06.2025 maandag, woensdag voormiddag, namiddag 1070 Anderlecht 120
Restaurant a la carte verlengd
Officiële naam: Restaurant à la carte
17.02.2025 06.05.2025 maandag, dinsdag voormiddag, namiddag 1090 Jette 120
Restaurant a la carte verlengd
Officiële naam: Restaurant à la carte
11.11.2024 17.01.2025 maandag, woensdag voormiddag, namiddag 1070 Anderlecht 120
Restaurant a la carte verlengd
Officiële naam: Restaurant à la carte
25.04.2024 14.06.2024 donderdag, vrijdag voormiddag, namiddag 1070 Anderlecht 120
Restaurant a la carte verlengd
Officiële naam: Restaurant à la carte
12.10.2023 19.01.2024 donderdag, vrijdag voormiddag, namiddag 1070 Anderlecht 120
Restaurant a la carte verlengd
Officiële naam: Restaurant à la carte
09.10.2023 18.01.2024 maandag, dinsdag voormiddag, namiddag 1070 Anderlecht 120